Ratkaiseva Kamrat-derby keskiviikkona

Käsipallon SM-Liiga
Ylempi loppusarja
HIFK – GrIFK
Ke 6.3. klo 20:00
Helsingin Urheilutalo

Loppusarja lähenee loppuaan ja keskiviikkona Kalliossa nähdään huipputärkeä neljän pisteen kamppailu. Neljäntenä kahdella pisteellään oleva HIFK pääsee tavoittelemaan Grankulla IFK:n hallussa olevaa kolmospaikkaa vain kahden pisteen erolla. Edellisessä kohtaamisessa Kauniaisissa Grani hyödynsi HIFK:n torkkumisen alussa ja lopussa, ja otti kolmen maalin kotivoiton 29-26 Rödan pelattua vain 50-minuuttisen ottelun. Päästäkseen edelle mahdollisessa tasatilanteessa HIFK tarvitsee siis vähintään neljän maalin revanssia, sillä muiden otteluiden maalierossa Granilla on pieni etu.

Joukkueet ovat tällä kaudella ehtineet pelata jo viisi virallista kohtaamista. Runkosarjan kolmesta kamppailusta ei voittajaa löydetty, sillä Grani voitti vieraissa kahdella 28-30, HIFK voitti Granissa kahdella 20-22 ja kolmannessa kamppailussa pisteet tasattiin lukemin 29-29. Suomen Cupissa IFK:t päätyivät samaan välierään, ja HIFK lunasti finaalipaikan jälleen kahden maalin erolla 25-27. Viidennessä pelissä oli puolestaan granilaisten vuoro, kun Gröna nappasi loppusarjan toistaiseksi ainoan voittonsa maalein 29-26. Kaikki matsit yhteenlaskettuna voitot siis 2-2 yhdellä tasapelillä maustettuna.

GrIFK:n paras maalintekijä tämän kauden liigamatseissa on ollut Carl Weurlander 78 maalilla 16 ottelussa. Grönan kakkossijasta kilpailevat tasaisesti Gustav Svanbäck (63/15), Richard Sundberg (63/20) ja Miro Koljonen (62/22). HIFK:n kärkikaksikko Rui Rolo ja Vladimir Knopinskii ovat tasaväkisesti toisella satasella 108 ja 106 maalillaan, lisäksi maalipörssin Top-20:een mahtuvat Joel Hagström 76 maalilla ja André Udd 67 maalilla. Maalia vahtimassa ovat kaksi eniten torjuntoja kerännyttä veskaria. HIFK:n Martin Börjes on tällä kaudella torjunut yhteensä 274 heittoa 35,17% tarkkuudella, ja GrIFK:n puolustuksen viimeistelevä Patrik Roslander on napannut 250 torjuntaa 37,94% tehokkuudella.

Edelliset 5 ottelua, HIFK

2.3.  HIFK – Cocks  43-34 
24.2.  Cocks – HIFK  36-28 
17.2.  HIFK – BK-46  34-42 
10.2.  GrIFK – HIFK  29-26 
3.2.  BK-46 – HIFK  33-26    Suomen Cup-finaali

Edelliset 5 ottelua, GrIFK

28.2.  BK-46 – GrIFK  27-23 
24.2.  GrIFK – BK-46  27-31 
17.2.  Cocks – GrIFK  34-28 
10.2.  GrIFK – HIFK  29-26 
2.2.  GrIFK – HIFK  25-27  Suomen Cup-välierä

HIFK SIIRTYY PAPERITTOMAAN OTTELUTAPAHTUMAAN

Kaikissa HIFK-kotiotteluissa joukkueiden kokoonpanot jaetaan sähköisessä muodossa HIFK-kotisivujen kautta. Näin vältämme turhaa paperinkulutusta katsomossa, digitaalista käsiohjelmaa voit tarkastella oman puhelimen näytöltä.

Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan viimeistään pelipäivänä IFK-kotisivuille, kotihallin lipunmyynnistä ja IFK:n sosiaalisen median kanavista löydät QR-koodin ja linkit käsiohjelmaan.

Joukkueiden kokoonpanot
HIFK – GrIFK

PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Netissä voit ostaa sähköisen pääsylipun ennakkoon HS-Menokoneen kautta. Maksettu mobiililippu toimitetaan sähköpostiin ja QR-koodi tarkistetaan ovella sisäänkäynnin yhteydessä.

OSTA LIPUT NETISSÄ

Pääsylippujen hinnat:

15 € / AIKUISET
10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V

OSTA LIPUT

HANDIS.TV NÄYTTÄÄ KAIKKI LIIGAOTTELUT SUORINA LÄHETYKSINÄ

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana Handis.tv-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Voit myös ostaa koko käsipallokauden kaikki lähetykset kertasummalla 69 eur.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle. Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen handis.tv/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta.

KOTIOTTELUT

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 tai 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

PYSÄKÖINTI

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.