Play Offs 2024 – välieräaikataulu

PUDOTUSPELIT OVAT TÄÄLLÄ!

SM-sarjan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin torstaina 7.3. Helsingin Urheilutalolla. Runkosarjan voittanut HIFK saa välierissä vastaansa neljänneksi sijoittuneen SIF:n. Ottelusarjan voittoon tarvitaan kolme voittoa. HIFK vei kaikki kolme runkosarjakohtaamista selvin numeroin, joten ennakkoasetelmat välieräsarjaan ovat selvät.

HIFK on jyrännyt tappioitta läpi runkosarjan. Joukkueen vahva puolustus on onnistunut tylsyttämään vastustajien hyökkäykset ottelusta toiseen, ja sen takana seisovat maalivahdit ovat torjuneet erinomaisesti. Jos SIF haluaa ottelusarjan voittaa, on sen saatava uutta puhtia hyökkäyspeliinsä.

Hyökkäyspäässä HIFK on kauden aikana löytänyt yhteispelin, ja päävalmentaja Grinishinin visiota on toteutettu tarkasti. Laajasta rosterista löytyy nopeutta, heittovoimaa, pelisilmää ja vahvaa viivapelaamista. Sekä pallo että pelaajat liikkuvat nopeasti, ja kuviot pelataan tarkasti suunnitelmien mukaan. Vaikka vauhti välillä onkin päätähuimaava, on HIFK:n muistettava myös kärsivällisyys. SIF rokottaa tehokkaasti turhista virheistä.

Luvassa on mielenkiintoinen välieräsarja. Kurkkaa aikataulu👇🏻 ja tule kannustamaan❤️ tarvitsemme yleisön tukea kevään kovissa peleissä!