Lauantaina HIFK-Cocks Urheilutalolla klo 18

Miesten SM-Liiga
HIFK – Cocks
La 28.10. klo 18:00
Helsingin Urheilutalo

SM-Liigan toinen sarjakierros saadaan vauhtiin lauantaina ottelulla HIFK-Cocks. Ensimmäisellä kolmanneksella Cocks saavutti viisi voittoa ja hävisi vain yhden ottelun Grankulla IFK:ta vastaan. HIFK:n kausi käynnistyi hieman heikommilla tuloksilla, sillä kuuden matsin jälkeen voitoista löytyy kaksi peliä (Dicken, ÅIFK) ja tappioiden puolelta loput neljä vastustajaa. Cocks on sarjataulukossa jaetulla ykkössijalla 10 pisteessä yhdessä BK-46:n ja GrIFK:n kanssa. HIFK on tällä hetkellä viidentenä neljällä pisteellä, vain yhden pinnan Sjundeå IF:n takana.

Viime kaudella HIFK ja Cocks pelasivat 5 keskinäistä liigamatsia, joista kukkopaidat ottivat viisi voittoa. Stadissa pelit päättyivät 28-34 ja 25-36 ja Riihimäellä Cocks hoiti kotipelinsä luvuin 35-27, 35-29 sekä 30-28. Lisäksi Cocks otti vielä kuudennen voiton Suomen Cupin välierässä, kun IFK jäi ulos finaalista maalein 26-32. Tänä vuonna joukkueet kohtasivat kauden avausottelussa Riihimäellä, kun Cocksin 50V-juhlaottelun yleisöä viihdytettiin 39-35 maalikimaralla.

Cocks on heittänyt eniten maaleja Liigassa yhdessä BK-46:n kanssa, molemmilla 6 pelistä 207 tehtyä maalia keskiarvolla 34,5 maalia per ottelu. IFK:n maalitahti on muutaman osuman jäljessä yhteensä 175 maalilla (ka. 29,2 / ott.) Puolustuksessakin eroa on lähes 30 maalia, kun Cocks on päästänyt 168 maalia (ka. 28 / ott.) ja HIFK on kärsinyt jo 196 takaiskua (ka. 32,7 / ott.) HIFK:n paras viimeistelijä Vladimir Knopinskii on koko liigan maalipörssin nelosena 36 maalilla, juuri ennen Cocksin Nuno Santosia, jolla maaleja tähän mennessä 31. IFK:n Rui Rolo on jaetulla kuudennella sijalla 28 maalillaan, kun riihimäkeläisten toiseksi paras maalintekijä Daniel Fekete on saanut aikaan 26 maalia.

HIFK SIIRTYY PAPERITTOMAAN OTTELUTAPAHTUMAAN

Kaikissa HIFK-kotiotteluissa joukkueiden kokoonpanot jaetaan sähköisessä muodossa HIFK-kotisivujen kautta. Näin vältämme turhaa paperinkulutusta katsomossa, digitaalista käsiohjelmaa voit tarkastella oman puhelimen näytöltä.

Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan viimeistään pelipäivänä IFK-kotisivuille, kotihallin lipunmyynnistä ja IFK:n sosiaalisen median kanavista löydät QR-koodin ja linkit käsiohjelmaan.

Joukkueiden kokoonpanot
HIFK – Cocks

PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Netissä voit ostaa sähköisen pääsylipun ennakkoon HS-Menokoneen kautta. Maksettu mobiililippu toimitetaan sähköpostiin ja QR-koodi tarkistetaan ovella sisäänkäynnin yhteydessä.

OSTA LIPUT NETISSÄ

Pääsylippujen hinnat:

15 € / AIKUISET
10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V

OSTA LIPUT

KAUSIKORTTI 110 eur

SM-Liigan kausikortti sisältää kaikki miesten alku- ja loppusarjan kotiottelut (vähintään 11 peliä) sekä kaikki Suomen Cupin kotiottelut. Liigan pudotuspelit ja EHF European Cupin ottelut eivät kuulu kausikorttiin. Kausikorttisi voit lunastaa suoraan lipunmyynnistä kaikissa kotiotteluissa.

HANDIS.TV NÄYTTÄÄ KAIKKI LIIGAOTTELUT SUORINA LÄHETYKSINÄ

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana Handis.tv-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Voit myös ostaa koko käsipallokauden kaikki lähetykset kertasummalla 69 eur.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle. Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen handis.tv/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta.

KOTIOTTELUT

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 tai 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

PYSÄKÖINTI

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.

HIFK KÄSIPALLON FANITUOTTEET NYT MYYNNISSÄ

Valikoima HIFK Käsipallon fanituotteita nyt myynnissä Helsingin Urheilutalolla IFK:n liigaotteluiden yhteydessä. Hanki itsellesi muodikkaan punaista väriä juomapulloina, tuubihuivina, tai tummemmassa sävyssä HIFK-pipona. Syksyn myydyimpänä tuotteena nyt saatavilla HIFK-urheilusukat hintaan 15 eur / 3 paria, koot  33-50.