Grani vierailee Kalliossa ke 25.10.

Miesten SM-Liiga
HIFK – Grankulla IFK
Ke 25.10. klo 20:00
Helsingin Urheilutalo

Kiireinen peliviikko jatkuu keskiviikko-iltana Kamrat-derbyllä Grankulla IFK:ta vastaan. IFK joutui edelliseen otteluunsa Suomen Cupissa muutaman pelaajan vajauksella, eikä lyhyt palautuminen sunnuntaista lupaa vieläkään kaikkia toipilaita takaisin kokoonpanoon. Grani on saanut hyvän alun kauteensa, ja taisteli kotihallissaan jopa ensimmäisen pistemenetyksen ykkössuosikki Cocksille.

HIFK:n pistesaalis viidestä pelistään on vasta 4 sarjapistettä kahdella voitolla (Dicken, ÅIFK), kun Kauniaisissa pistepussi pullistelee jo 8 pisteellä neljän voitetun matsin jälkeen. Grani on kaatanut tieltään tähän mennessä Åbo IFK:n, Cocksin, Dickenin ja Siuntion, hävittyään vasta kerran BK-46:lle. Sarjataulukossa GrIFK jakaa ykköspaikan 8 pisteellään yhdessä Cocksin ja BK-46:n kanssa, mutta maaliero sijoittaa granilaiset selkeästi kolmannelle riville.

Viime kaudella IFK:t kohtasivat liigassa viidesti. Runkosarjassa Grani jätti HIFK:n joka matsissa alle 22 maaliin, ja otti kotiluolassaan kaksi voittoa 25-22 sekä 24-21, voittaen myös Kalliossa lukemin 20-27. Ylemmässä loppusarjassa HIFK sai jo paremmat tehot hyökkäyksiin, mutta kärsi vielä kauden neljännen tappion himassa maalein 26-27. Viides kerta toden sanoi, ja viime kauden viimeinen kohtaaminen Kauniaisissa kirjattiin HIFK:n vierasvoitoksi 8 maalin erolla 21-29.

Tämän kauden peleissä Grankulla on tehnyt yhteensä 143 maalia, keskiarvolla 28,6 maalia per ottelu. Rödan saaliina viidestä pelistä on 147 maalia eli 29,4 / matsi. Granin puolustus on ollut liigan toiseksi pitävintä BK-46:n jälkeen, kun 5 matsissa oma verkko on heilunut vain 135 kertaa (ka. 27 / ott.) HIFK on päästänyt 31 takaiskua enemmän, 166 päästetyllä maali on pölähtänyt jo 33,2 kertaa per ottelu. Grankullan hyökkäystehot on jaettu leveällä hajonnalla, kun 7 eri pelaajaa on tehnyt yli 10 maalia, ja joukkueen kovimmat viimeistelijät Carl Weurlander ja Filip Churlevski ovat tasoissa 24 maalilla. HIFK:lla 10-kerhossa on tässä vaiheessa kuusi pelaajaa, joista kolme on ylittänyt 20 maalin rajan. Vladimir Knopinskii on koko liigassa toisena 36 osumalla, lisäksi Joel Hagström on heittänyt 23 maalia ja André Udd 20 maalia.

HIFK SIIRTYY PAPERITTOMAAN OTTELUTAPAHTUMAAN

Kaikissa HIFK-kotiotteluissa joukkueiden kokoonpanot jaetaan sähköisessä muodossa HIFK-kotisivujen kautta. Näin vältämme turhaa paperinkulutusta katsomossa, digitaalista käsiohjelmaa voit tarkastella oman puhelimen näytöltä.

Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan viimeistään pelipäivänä IFK-kotisivuille, kotihallin lipunmyynnistä ja IFK:n sosiaalisen median kanavista löydät QR-koodin ja linkit käsiohjelmaan.

Joukkueiden kokoonpanot
HIFK – GrIFK

PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Netissä voit ostaa sähköisen pääsylipun ennakkoon HS-Menokoneen kautta. Maksettu mobiililippu toimitetaan sähköpostiin ja QR-koodi tarkistetaan ovella sisäänkäynnin yhteydessä.

OSTA LIPUT NETISSÄ

Pääsylippujen hinnat:

15 € / AIKUISET
10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V

OSTA LIPUT

KAUSIKORTTI 110 eur

SM-Liigan kausikortti sisältää kaikki miesten alku- ja loppusarjan kotiottelut (vähintään 11 peliä) sekä kaikki Suomen Cupin kotiottelut. Liigan pudotuspelit ja EHF European Cupin ottelut eivät kuulu kausikorttiin. Kausikorttisi voit lunastaa suoraan lipunmyynnistä kaikissa kotiotteluissa.

HANDIS.TV NÄYTTÄÄ KAIKKI LIIGAOTTELUT SUORINA LÄHETYKSINÄ

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana Handis.tv-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Voit myös ostaa koko käsipallokauden kaikki lähetykset kertasummalla 69 eur.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle. Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen handis.tv/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta.

KOTIOTTELUT

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 tai 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

PYSÄKÖINTI

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.

HIFK KÄSIPALLON FANITUOTTEET NYT MYYNNISSÄ

Valikoima HIFK Käsipallon fanituotteita nyt myynnissä Helsingin Urheilutalolla IFK:n liigaotteluiden yhteydessä. Hanki itsellesi muodikkaan punaista väriä juomapulloina, tuubihuivina, tai tummemmassa sävyssä HIFK-pipona. Syksyn myydyimpänä tuotteena nyt saatavilla HIFK-urheilusukat hintaan 15 eur / 3 paria, koot  33-50.