Vuoden ensimmäiset pisteet Riihimäeltä – Jäntille 1400. maali

Cocks – HIFK 20 – 29 (7 – 14)
Cocks Areena
14.1.2024

Melko tahmeaa oli vuoden aloitusottelu, mutta rutinoitunut vierasjoukkue vei odotetusti pisteet tulokasjoukkue Cocksilta. Pitkä ottelutauko näkyi.

Kun HIFK:lla oli käynnistysvaikeuksia, alku oli Cocksin hallintaa. Yhdeksän minuutin kohdalla IFK-luotsi Rostislav Grinishin otti vierasjoukkueelle aikalisän, kun Cocks oli ladannut taululle lukemat 9-5. Se herätti joukkueen, ja pian HIFK paineli jo menojaan. Ottelu oli ratkennut erätauolle tultaessa.

Loppu ottelusta olikin rentoa pelailua puolin ja toisin. Cocks pääsi kiusaamaan HIFK:ta sen verran, ettei se päästänyt sitä karkumatkalle. Cocks pelasi taas riskillä 7 vs 6. Muutaman maalin HIFK:n onnistui tehdä tyhjiin. Anniina Nyholm otti hyvin vastuuta molempiin suuntiin. Roosa Niemi jatkaa edelleen vahvoja otteita. Myös Tina Mäkinen teki hyvää duunia puolustuksessa. Grinishin ainakin kokeilee, olisiko Mäkisestä puolustuksen piikkipaikalle Anna Vinogradovan jalanjäljille. Toistaiseksi hyvin on mennyt.

Seitsemän maalia Cocksin verkkoon iskenyt Sara Jäntti saavutti komean 1400 SM-sarjamaalin rajan. Viivapelaaja, kapteeni ja maalihai Ella Holopainen oli poissa ottelusta. Näin Ellan 1000. SM-sarjamaali saa odottaa seuraavaan otteluun.

Seuraava ottelu: HIFK – Dicken to 18.1. klo 19.00 Helsingin Urheilutalo

 

Sara Jäntille 1400 SM-sarjamaalia täyteen!