Stadin derby osa 3 to 18.1. klo 19

Torstaina pelataan vuoden ensimmäinen kotiottelu kun Kallion luolaan tulee vierailulle paikalliskilpailija Dicken. Tähän mennessä kaksi ensimmäistä runkosarjakohtaamista on mennyt HIFK:n ohjaksissa. Mutta hiljattain Dicken pesi sarjakakkosen GrIFK:n, joten joukkueen suunta on ollut ylöspäin. HIFK jatkaa edelleen lähes puhtaalla pelillä. Se ei ole hävinnyt vielä otteluakaan. Yhden pisteen menetys tuli tasapelissä GrIFK:ta vastaan. Runkosarjan voitto on vahvasti jo HIFK:n hyppysissä. Vaikka se häviäisi Dickenille ja GrIFK:lle, ykköspaikka ei ole uhattuna. Oletettuna tietenkin, että muilta vastustajilta revitään nahka.

Tällä hetkellä kun 11 ottelua 15:sta on pelattu, HIFK siis johtaa sarjaa 21 pisteellä. Dicken ja GrIFK taistelevat toisesta sijasta, molemmilla 16 pistettä. Dickenillä on siis tässä ottelussa panosta, ja se janoaa voittoa.

Ella Holopainen on tehnyt tähän mennessä 999 maalia SM-sarjassa. Jos Holopainen on kokoonpanossa, 1000 maalin raja mennee rikki. Ainakin sitä on syytä juhlia.

HIFK – Dicken torstaina 18.1. klo 19.00 Helsingin Urheilutalo
Liput: 10/5

Suosithan tuloa julkisilla kulkuvälineillä.

HIFK:n ja Dickenin kohtaamiset 2000- luvulla ovat olleet trillereitä – jos ei aina niitä, niin ainakin hyvää viihdettä. Tässä viides loppuottelu keväällä 2019 ja Sara Jäntti on juuri tasoittanut pelin.