Stadin Derby HIFK – Dicken lauantaina 18.11.

Miesten SM-Liiga
HIFK – Dicken
La 18.11. klo 14:30
Helsingin Urheilutalo

Lauantain seurapäivässä HIFK kohtaa Dickenin kolmatta kertaa tänä syksynä. Kahdesta aiemmasta pelistä IFK:lla on kaksi voittoa, kun ensimmäinen kohtaaminen liigassa päättyi Rödan 28-30 vierasvoittoon Pirkkolassa. Seuraavan kerran stadilaiset tapasivat Suomen Cupin puolivälierässä, ja kotikentällä Kalliossa IFK pisti pelin nippuun jo ensimmäisellä puoliajalla (18-11) hoitaen jatkopaikan lopulta kahdeksan maalin erolla 35-27.

Dicken on kyntänyt vaikean syyskauden liigassa, eikä joukkueella ole vielä yhtään voittoa 8 pelistään. Kaiken lisäksi kurinpitopäätöksen jälkeen joukkueelta vähennettiin kaksi sarjapistettä, joten nollakerhon sijaan Dickenillä on tässä vaiheessa -2 pistettä. Stadin derbyissä Dicken on ollut terävimmillään, joten myös IFK:n täytyy olla hereillä lauantaina vieraiden hakiessa uutta aloitusta.

HIFK on majoittunut sarjataulukon puoliväliin yhdessä Sjundeå IF:n kanssa. Juuri edellisessä ottelussa SIF otti jo kauden toisen voittonsa IFK:sta, ja pääsi keskiviikkona kolmen pisteen etumatkalle nelospaikalle. Viidentenä oleva HIFK voitti ensimmäisellä sarjakierroksella vain Åbo IFK:n ja Dickenin, mutta paransi merkittävästi tilannettaan sarjassa kaatamalla Cocksin upealla 32-28 kotivoitolla. Kärkikolmikkoa vastaan voi vielä tulla pistemenetyksiä, mutta muista otteluista IFK:n tarvitsee kerätä voittoja nelospaikan saavuttamiseksi.

Kahdeksassa pelissä HIFK on tehnyt 229 maalia, mikä on neljänneksi eniten liigassa keskiarvolla 28,3 per ottelu. Dicken on tässä vaiheessa pelannut myös 8 ottelua, joissa on syntynyt vaatimattomat 200 maalia (ka. 25 / ott.). Oman maalin suojelussa on molemmilla potentiaalia parempaan, kun HIFK on päästänyt jo 251 maalia (ka. 31,4 / ott.) ja Dicken 248 takaiskua (ka. 31 maalia / ott.)

Dickenin paras maalintekijä Benjamin Peitsaro johtaa koko liigan maalipörssiä heitettyään 8 pelissä yhteensä 66 maalia. HIFK:n tehokaksikko Vladimir Knopinskii ja Rui Rolo ovat tasoissa jaetulla viidennellä sijalla, molempien tehtyä tähän mennessä 46 maalia. Pallojen pysäyttämisessä tehokkain stadilainen on ollut Martin Börjes, jolla 105 torjunnalla tehoprosenttina 34,67%. Dickenin veskarit ovat yhteensä hieman alle 30 prosentissa, kun Bogdan Klepalla on koppeja 28,09% heitoista ja selvästi vähemmän pelanneella Thomas Lostedtilla 31,58 %.

Edelliset 5 ottelua / HIFK

11.11. SIF – HIFK  27-22 
28.10. HIFK – Cocks  32-28 
25.10. HIFK – GrIFK  28-30 
11.10. BK-46 – HIFK  33-19 
7.10.   HIFK – ÅIFK  32-31 

Edelliset 5 ottelua / Dicken

15.11. Dicken – SIF  29-32 
11.11. Cocks – Dicken  34-21 
28.10. Dicken – GrIFK  24-25 
25.10. Dicken – BK-46  21-34 
11.10. GrIFK – Dicken  31-27 

HIFK SIIRTYY PAPERITTOMAAN OTTELUTAPAHTUMAAN

Kaikissa HIFK-kotiotteluissa joukkueiden kokoonpanot jaetaan sähköisessä muodossa HIFK-kotisivujen kautta. Näin vältämme turhaa paperinkulutusta katsomossa, digitaalista käsiohjelmaa voit tarkastella oman puhelimen näytöltä.

Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan viimeistään pelipäivänä IFK-kotisivuille, kotihallin lipunmyynnistä ja IFK:n sosiaalisen median kanavista löydät QR-koodin ja linkit käsiohjelmaan.

Joukkueiden kokoonpanot
HIFK – Dicken

PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Netissä voit ostaa sähköisen pääsylipun ennakkoon HS-Menokoneen kautta. Maksettu mobiililippu toimitetaan sähköpostiin ja QR-koodi tarkistetaan ovella sisäänkäynnin yhteydessä.

OSTA LIPUT NETISSÄ

Pääsylippujen hinnat:

15 € / AIKUISET
10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V

OSTA LIPUT

KAUSIKORTTI 110 eur

SM-Liigan kausikortti sisältää kaikki miesten alku- ja loppusarjan kotiottelut (vähintään 11 peliä) sekä kaikki Suomen Cupin kotiottelut. Liigan pudotuspelit ja EHF European Cupin ottelut eivät kuulu kausikorttiin. Kausikorttisi voit lunastaa suoraan lipunmyynnistä kaikissa kotiotteluissa.

HANDIS.TV NÄYTTÄÄ KAIKKI LIIGAOTTELUT SUORINA LÄHETYKSINÄ

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana Handis.tv-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Voit myös ostaa koko käsipallokauden kaikki lähetykset kertasummalla 69 eur.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle. Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen handis.tv/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta.

KOTIOTTELUT

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 tai 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

PYSÄKÖINTI

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.

HIFK KÄSIPALLON FANITUOTTEET NYT MYYNNISSÄ

Valikoima HIFK Käsipallon fanituotteita nyt myynnissä Helsingin Urheilutalolla IFK:n liigaotteluiden yhteydessä. Hanki itsellesi muodikkaan punaista väriä juomapulloina, tuubihuivina, tai tummemmassa sävyssä HIFK-pipona. Syksyn myydyimpänä tuotteena nyt saatavilla HIFK-urheilusukat hintaan 15 eur / 3 paria, koot  33-50.