Kukkotappelun toinen osa Kalliossa lauantaina

Käsipallon SM-Liiga
Ylempi loppusarja
HIFK – Cocks
La 2.3. klo 17:00
Helsingin Urheilutalo

Loppusarjan jälkimmäinen puolisko käynnistyy revanssiottelulla Riihimäen Cocksia vastaan, joka voitti kotimatsinsa IFK:ta vastaan lukemin 36-28. Koko kauden kohtaamisista Cocks on voittanut kolme matsia ja IFK:lle jäi yksi voitto kotihallista maalein 32-28. Loppusarjan sijoituksissa BK-46 on jo lähellä ykköspaikan varmistumista, mutta Cocks ja GrIFK ovat edes teoriassa vielä ulottuvilla, kun pelejä on jäljellä enää kolme matsia.

Loppusarjassa Cocks hävisi ensimmäisen kamppailun BK-46:tta vastaan maalein 39-34, mutta kaatoi molemmat IFK:t peräkkäin – Granin maalein 34-28 ja HIFK:n 36-28. Kahdella voitolla Cocks on noussut kakkospaikalle viiteen pisteeseen ohi Grankullan (4 pistettä). HIFK on kolmen tappion jälkeen yhä nollilla neljä pistettä Granin takana.

Koko kauden matseissa Cocksin paras viimeistelijä Pavel Duda on ehtinyt heittää jopa 129 maalia (21 ottelua) ja kukkopaitojen kakkosena on Nuno Santos (95 maalia / 21 ottelua). HIFK:n tehokkaimmat maalintekijät Rui Rolo (100/20) ja Vladimir Knopinskii (99/21) ovat lähes tasoissa. Yli 20 maalin pelaajia Cocksilla oli 11 ja IFK:lla 10.

HIFK SIIRTYY PAPERITTOMAAN OTTELUTAPAHTUMAAN

Kaikissa HIFK-kotiotteluissa joukkueiden kokoonpanot jaetaan sähköisessä muodossa HIFK-kotisivujen kautta. Näin vältämme turhaa paperinkulutusta katsomossa, digitaalista käsiohjelmaa voit tarkastella oman puhelimen näytöltä.

Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan viimeistään pelipäivänä IFK-kotisivuille, kotihallin lipunmyynnistä ja IFK:n sosiaalisen median kanavista löydät QR-koodin ja linkit käsiohjelmaan.

Joukkueiden kokoonpanot
HIFK – Cocks

PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Netissä voit ostaa sähköisen pääsylipun ennakkoon HS-Menokoneen kautta. Maksettu mobiililippu toimitetaan sähköpostiin ja QR-koodi tarkistetaan ovella sisäänkäynnin yhteydessä.

OSTA LIPUT NETISSÄ

Pääsylippujen hinnat:

15 € / AIKUISET
10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V

OSTA LIPUT

HANDIS.TV NÄYTTÄÄ KAIKKI LIIGAOTTELUT SUORINA LÄHETYKSINÄ

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana Handis.tv-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Voit myös ostaa koko käsipallokauden kaikki lähetykset kertasummalla 69 eur.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle. Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen handis.tv/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta.

KOTIOTTELUT

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 tai 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

PYSÄKÖINTI

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.