Puolivälierä 2/2
HIFK – Pargas IF  37 – 24 (19-13)
La 4.5. klo 11:40
Helsingin Urheilutalo

Lauantaina Kalliossa ratkottiin toista osallistujaa A-poikien Final4 SM-lopputurnaukseen. Runkosarjan voittaja GrIFK sai suoran paikan välieriin, ja kaksi muuta puolivälieräparia pelataan valmiiksi vasta sunnuntaina. Jatkopaikka ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella, ja HIFK oli jo hakenut Paraisilta lupaavasti 20-36 vierasvoiton.

Lauantain kotipelissäkin HIFK otti reippaan aloituksen. Röda heitti matsin viisi ensimmäistä maalia, ja vain 11 minuutin jälkeen etumatka oli tylysti 8-1 IFK:lle. Paraisten joukkueessa maalinteko keskittyi vain Aaron Kronbergin ja vasemmassa laidassa pelanneen Vilhelm Rosenlundin käsiin. IFK sai tilastoihin peräti 12 maalintekijää, joista kahdeksan eri pelaajaa heitti vähintään kaksi osumaa. Vahvalla heittokädellä PIF:iä johtanut Kronberg upotti matsissa yhteensä 12 maalia, mutta ratkaisijoiden kapeus piti vieraat takaa-ajajana koko ensimmäisen jakson. IFK:n maalilla Viljo Ukkonen operoi koko matsin yli 45 prosentin tarkkuudella, ja HIFK piti helposti 6 maalin johtoaseman taukoon asti.

Toisen jakson alkuminuuteilla HIFK nykäisi taas neljä peräkkäistä maalia ja nosti välimatkan 9 maaliin (23-14). Aaron Kronberg jatkoi päättäväistä maalintekoa, mutta IFK sai muut pelaajat puolustettua pois maalinteosta eikä vieraat päässeet kaventamaan eroa. Veitsi kurkulla pelannut PIF siirtyi tilanteen pakottamana pelaamaan 7 kenttäpelaajalla, ja Viljo Ukkonen herkutteli omista torjunnoistaan 3 maalia tyhjään PIF-verkkoon. Peliajan päättyessä HIFK oli 13 maalia edellä ja otti paikan välieriin tylysti yhteismaalein 73-44.