ENNAKKO: Kauden ensimmäinen kotimatsi

Aktialiiga miehet
HIFK – Åbo IFK
Pe 20.9. klo 19:15
Helsingin Urheilutalo

Urheilutalon pelikausi aloitetaan perjantai-iltana Kamrat-derbyllä Helsingfors-Åbo. Molemmat IFK:t saivat kauden vauhtiin valoisissa merkeissä, kun HIFK haki täydet pisteet Siuntiosta vierasvoitolla 35-38. Åbo IFK kamppaili jo kaksi ottelua GrIFK:ta vastaan Turussa, ja yhden maalin tappio 29-30 kääntyi toisessa matsissa tärkeäksi kahden maalin voitoksi 22-20.

Åbon pitkäjänteinen ja kärsivällinen työ omien nuorten kanssa toi vihdoinkin arvokkaan tuloksen viimekautista välierä-joukkuetta vastaan, ja kanarialinnuilla on varmasti saumoja yllätystuloksiin vielä seuraavissakin otteluissa. Myös HIFK:ssa on vahva usko omiin nuoriin, sillä joukkueen runko on lähes kokonaisuudessaan omia kasvatteja. Kesän siirtomarkkinoilta joukkueeseen tuli lisää nuoria pelaajia, kun ainoat uudet pelaajat olivat v. 2005 syntyneet Jooa Knaapinen ja Liam Hagman, sekä vuotta vanhempi maalivahti Eetu Nokkala. Pisin liigakokemus IFK-paidoista löytyy Vladimir Knopinskilta, joka on pelannut miehissä vuodesta 2018 lähtien.

Viime kauden alkusarjassa Åbo ja HIFK ehtivät pelata kolme keskinäistä ottelua. Kohtaamiset Kalliossa päättyivät HIFK:n kotivoittoihin 32-31 ja 39-30, kun Turun vierailustakin tuotiin pisteet Stadiin maalein 30-36.

Edelliset ottelut, HIFK

14.09.  SIF – HIFK  35-38

Edelliset ottelut, ÅIFK

14.09.  ÅIFK – GrIFK  22-20 
13.09.  ÅIFK – GrIFK  29-30 
04.09.  Atlas – ÅIFK  20-31 

SÄHKÖINEN OTTELUOHJELMA

Kaikissa HIFK-kotiotteluissa joukkueiden kokoonpanot jaetaan sähköisessä muodossa HIFK-kotisivujen kautta. Näin vältämme turhaa paperinkulutusta katsomossa, digitaalista käsiohjelmaa voit tarkastella oman puhelimen näytöltä.

Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan viimeistään pelipäivänä IFK-kotisivuille, kotihallin lipunmyynnistä ja IFK:n sosiaalisen median kanavista löydät QR-koodin ja linkit käsiohjelmaan.

Joukkueiden kokoonpanot
HIFK – ÅIFK

PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Pääsylippujen hinnat:

15 € / AIKUISET

10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V

AKTIALIIGA 2024-25 KAUSIKORTIT

Helpoin ja edullisin tapa kaikkien kotiotteluiden seuraamiseen on HIFK-kausikortti. 125 euron hinnalla näet kaikki runkosarjan 12 kotipeliä sekä Suomen Cupin puolivälieräottelun. Kausikortti ei ole voimassa Aktialiigan playoff-otteluissa.

Osta kausikortti itselle ja ystävillesi kotipelien lipunmyynnistä (käteinen/maksukortit) tai tilaa omasi tilauslomakkeella HIFK-kotisivuilta.

HANDIS.TV NÄYTTÄÄ KAIKKI LIIGAOTTELUT SUORINA LÄHETYKSINÄ

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana Handis.tv-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 6,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 10,90 eur / kk. Voit myös ostaa koko käsipallokauden kaikki lähetykset kertasummalla 76 eur.

Miesten Aktialiigassa HIFK:n kotiotteluissa on aina live-selostus paikan päältä Urheilutalolta. Pelit selostaa viime kauden aikana mikrofonin varteen kotiutunut Jani Rinkinen, ja mukaan lähetyksiin pyritään saamaan vaihtuvia asiantuntijavieraita.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle. Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen handis.tv/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta.

KOTIOTTELUT

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Muuttuneet spåralinjat tarjoavat nyt runsaan valikoiman julkisia kulkuvälineitä suoraan hallin viereen! Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 2, 3, 4, 8 tai 10 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

PYSÄKÖINTI

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.