Pääsyliput hifk:n käsipallo-otteluihin

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Pääsylippujen hinnat (Runkosarja & Jatkosarja 2023-24) :

  • 15 € / AIKUISET
  • 10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V., HIFK FAN CLUB

Miesten SM-Liigan otteluohjelma on nyt julkaistu. HIFK kutsuu sinut mukaan tukemaan omaa jengiäsi kaikissa kotipeleissä! Kauden 2023-24 kausikortin voit tilata hintaan 100 eur / kpl, hintaan sisältyy alku- ja jatkosarjan kotipelit (11-12 peliä) sekä Suomen Cupin kotiottelut. SM-Liigan Play Off-ottelut ja EHF European Cup eivät kuulu hintaan.

Kausikortin tilaus

Tilatut kausikortit laskutetaan syyskuun alussa, maksetut kausikortit voi noutaa kotioteluiden lipunmyynnistä kaikissa peleissä.

Tilaa kausikortti

Kotiottelut

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 3, 6, 7 ja 8  tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

Pysäköinti

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!