Aktialiiga miehet
GrIFK – HIFK  32 – 32 (14-14)
Pe 11.10. klo 20:15
Kauniaisten palloiluhalli

Perjantaina myöhäisillassa pelattiin illan toinen Kamrat-derby. Naisten pelissä HIFK oli jäänyt kakkoseksi vain yhden maalin erolla, joten Stadin kunnia oli kokonaan miesten käsissä. Ensiminuutit eivät luvanneet hyvää, sillä avausmaalista huolimatta HIFK teki avauskympillä vain kaksi osumaa. Oskari Suopajärven maalin jälkeen Grani heitti viisi maalia putkeen HIFK:n menettäessä palloja omissa hyökkäyksissään. 5-2 kavennuksen jälkeen Grankulla sai taas kolme peräkkäistä maalia, iskiessään Rödan pallonmenetyksiä tyhjään verkkoon. Vasta ensimmäinen GrIFK-ulosajo toi järkeä HIFK:n peliin, kun vieraat saivat ylivoiman Miro Koljosen jäähyn ajaksi. Pahimmillaan kuudessa maalissa (8-2) käynyt takaa-ajo puolittui kolmeen maaliin (9-6) 16 minuutin kohdalla. HIFK alkoi saada kokoajan vahvemmin otetta pelin tapahtumista, ja avauskympillä 8 maalia heittänyt GrIFK sai toisella 10-minuuttisella vain kaksi lisämaalia. Nicolas Reenpään 100. liigamaali toi HIFK:n yhden maalin päähän, kunnes Jakob Meinander tasoitti tilanteeksi 11-11. Viisi minuuttia ennen taukoa Meinander nosti HIFK:n johtoonkin, mutta loppuhetkillä Grani pystyi pitämään pelin tasoissa puoliajalle mentäessä.

Toisen jakson alussa yhden maalin johto vaihtui joukkueelta toiselle. Jakob Meinander vei ensin ylivoimalla pelanneen HIFK:n johtoon, mutta täysilukuisena GrIFK nousi uudestaan edelle. Jakson seitsemännellä minuutilla HIFK teki kaksi maalia putkeen ja pääsi 19-20 johtoon. Molempien joukkueiden pelistä puuttui kaukoheitot, kun  loukkaantumisten takia GrIFK:n vasen pakki Wilhelm Hammarberg oli yhtä yksin takana kuin Oskari Suopajärvi HIFK:lla. Helpoista pallonmenetyksistään eroon päässyt HIFK sai pidettyä hyökkäykset kontrollissa, mutta nyt enemmän syöttövirheitä tehnyt GrIFK tarjosi Rödalle tilaisuuden ylivoimahyökkäyksiin. HIFK pysytteli edellä koko toisen puoliajan, mutta Grani pysytteli yhden maalin tuntumassa 50 minuuttiin asti (26-27). Viimeisen kympin alkaessa HIFK heitti kaksi maalia putkeen ja kasvatti vierasjohdon suurimmillaan kolmeen maaliin 26-29. Niukat vaihdot matsissa toivat lyijyä jalkoihin loppuminuuteilla, ja nyt HIFK alkoi tehdä helppoja virheitä. Grankulla hyödynsi kaikki paikkansa, ja teki kolme maalia putkeen kun HIFK ei saanut heittojaan kohti maalia. Hagström ja Suopajärvi osuivat vielä viimeisen 5-minuuttisen aikana, mutta Grani kuittasi tasoihin molemmista maaleista. Kahden viimeisen minuutin aikana peli oli niin rikkonaista ettei kumpikaan saanut palloa verkkoon, vaikka HIFK sai yrittää voittomaalia kahdesti aikalisänsä jälkeen. Ensin GrIFK-veskari Patrik Roslander torjui Jakob Meinanderin yrityksen sivurajaksi, ja vielä viimeinen yritys Jooa Knaapisen laidasta jäi jalkatorjunnaksi ennen loppusummeria. Lopulta pisteet jaettiin tasanumeroin 32-32, mitä kummankin joukkueen valmentajat pitivät oikeudenmukaisena tuloksena.